Free songs
Membri ai Corpului Expertilor Contabili si ai Contabililor Autorizati din Romania
Contacteaza-ne: 0722.202.125

Declaratii fiscale cu termen 25 august 2014

Pana la data de 25 august 2014 trebuies depuse la Fisc declaratiile fiscale pe care le veti regasi in randurile urmatoare.

servicii contabilitate termen limita declaratii fiscale

 • Plata contributiei trimestriale pentru medicamente pentru trimestrul II 2014, de catre detinatorii autorizatiilor de punere pe piata a medicamentelor sau reprezentantii legali ai acestora.
 • Plata impozitului retinut la sursa in luna precedenta de catre platitorii de venituri din drepturi de proprietate intelectuala, din contracte/ conventii civile si de agent, expertiza contabila si tehnica, judiciara si extrajudiciara, obtinute de o persoana fizica dintr-o asociere cu o persoana juridica, din premii si jocuri de noroc, obtinute de nerezidenti, din alte surse.
 • Declaratia 100 privind obligatiile de plata la bugetul de stat, cu termen lunar sau alte termene, pentru obligatiile bugetului de stat.
 • Declaratia 112 privind obligatiile de plata a contributiilor sociale, impozitului pe venit si evidenta nominala a persoanelor asigurate, pentru obligatiile aferente lunii precedente.
 • Declaratia 224 privind veniturile sub forma de salarii din strainatate obtinute de catre persoanele fizice care desfasoara activitate in Romania si de catre persoanele fizice romane angajate ale misiunilor diplomatice si posturilor consulare acreditate in Romania – pentru obligatiile bugetului de stat aferente lunii precedente.
 • Declaratia 300 – decontul de taxa pe valoarea adaugata, pentru obligatiile bugetului de stat cu termen lunar, trimestrial, semestrial, anual. Decontul se depune si de contribuabilii care au solicitat scoaterea din evidenta ca platitor de TVA din Codul Fiscal pana la 10 ianuarie 2013.
 • Declaratia 301 – decontul special de taxa pe valoarea adaugata, pentru contribuabilii inregistrati in scopuri de TVA care au efectuat: achizitii intracomunitare in luna precedenta, achizitii intracomunitare de mijloace de transport care nu sunt considerate noi, contribuabilii care au efectuat achizitii de servicii intracomunitare pentru care beneficiarul este obligat la plata TVA, precum si pentru contribuabilii neinregistrati si care nu au obligatia inregistrarii, care au efectuat achizitii intracomunitare de mijloace de transport noi sau produse accizabile.
 • Declaratia 307 privind sumele rezultate din ajustarea taxei pe valoarea adaugata. Se depune de catre persoanele impozabile al caror cod de inregistrare in scopuri de TVA a fost anulat.
 • Declaratia 311 privind taxa pe valoarea adaugata datorata de catre persoanele impozabile al caror cod de inregistrare in scopuri de TVA a fost anulat. Se depune pana la 25 inclusiv a lunii urmatoare celei in care a intervenit exigibilitatea taxei, pentru declararea si plata TVA aferenta livrarilor de bunuri/prestarilor de servicii efectuate si/sau achizitiilor de bunuri si/sau de servicii efectuate ulterior anularii codului de inregistrare in scopuri de TVA.
 • Declaratia 390 VIES recapitulativa privind livrarile/achizitiile/prestarile intracomunitare pentru obligatiile de declarare aferente operatiunilor desfasurate in luna precedenta.
 • Declaratia 394 informativa privind livrarile/prestarile si achizitiile efectuate pe teritoriul national, pentru declararea operatiunilor desfasurate de catre platitorii de TVA cu perioada fiscala lunara sau trimestriala.

ATENTIE! Pentru plata cu intarziere a obligatiilor fiscale se calculeaza dobanzi pentru fiecare zi de intirziere in valoare de 0,03%/zi. Persoanele care nu isi indeplinesc, pe parcursul unui semestru calendaristic, obligatiile declarative prevazuta de lege vor fi declarati contribuabili inactivi. Incepand cu 01.07.2013 pentru obligatiile de plata scadente dupa aceasta data si neachitate se aplica si o penalitate de intarziere de 0,02% pentru fiecare zi de intarziere. Nedepunerea sau depunerea cu intarziere a declaratiilor fiscale este sanctionata cu amenda.

Comments are closed.