Free songs
Membri ai Corpului Expertilor Contabili si ai Contabililor Autorizati din Romania
Contacteaza-ne: 0722.202.125

Despre noi

JM Expert Cont Consulting – profesionalism in servicii de contabilitate

JM Expert Cont Consulting, membra a Corpului Expertilor Contabili si a Contabililor Autorizati din Romania conform autorizatiei numarul 3560, a fost constituita in anul 2006 si are ca obiect principal de activitate servicii de contabilitate si audit financiar, consultanta in domeniul fiscal.

Aportul principal al asociatilor il constituie bogata experienta profesionala, adunata de-a lungul celor peste 20 ani de practica contabila, profesand contabilitate, fiscalitate, consultanta financiar-contabila, cenzorat, audit, management, etc. in diverse domenii de activitate existente pe piata romaneasca: prestari servicii, consultanta, productie, lucrari-montaj si constructii, turism, comert, transporturi.

Lucrarile efectuate de noi sunt caracterizate prin calitate, profesionalism, promptitudine si in relatie directa cu obiectivele clientilor care apeleaza la serviciile noastre.

Obiectivul principal al societatii noastre il reprezinta gasirea celor mai bune solutii la problemele clientilor nostri, sprijin si asistenta pentru dezvoltarea si punerea in practica a unor noi concepte tinand seama de capcanele si rigiditatea legislatiei fiscale actuale.

Maria Elena Luca

Expert contabil
Managing Partner J.M. Expert Cont Consulting

Absolventa a Facultatii de Management din cadrul Academiei de Studii Economice, cu master in Managementul Resurselor Umane, Maria-Elena Luca este expert contabil CECCAR, cu experienta de peste 12 ani in domeniul financiar contabil.
E-mail: office@jm-contabilitate.ro
Phone: (+40) 0722.202.125
CV Maria Luca

Recomandari primite din partea clientilor

website development si marketing online

Talk It Communication

Comunicare B2B si B2C
www.talkit.ro

“Servicii de contabilitate prestate cu seriozitate si insotite de prietenie”

solutii call center

Blue Point

we speak your business
http://www.blue-point.ro

“De fiecare data ireprosabil”

avocat contabilitate

Cabinet Avocat Radut Ionel-Iulian

Tel 0723.306.516
e-mail: radut_iulian@yahoo.com

“Recomand cu incredere oricarei companii ce doreste sa externalizeze serviciile de contabilitate”